//karrotrecfier.al/wp-content/uploads/2017/04/truck.png

RRETH NESH

TRANSPORT I SIGURTE


Ne ofrojme sherbime te shpejta, cmime te lira, stafi i kualifikuar te rimorkimit ne Shqiperi. Jemi plotesisht te siguruar, me eksperience që nga viti 2010. Jemi te gatshem t'u pergjigjemi te gjitha nevojave tuaja emergjente te automjetit 24 ore ne dite, shtate dite ne jave.

  • Me shume se 10 vite eksperience
  • Mberrijme ne kohe te shpejte 15 minuta ose me pak
  • Cmime te arsyeshme - zero tarifa te fshehura
  • Miqesore dhe profesioniste ne sherbim
  • Te disponueshem 24 Ore Non-Stop
Call Now Button