ARRIJME PER 15 MIN
LIVE 24/7 KARROTREC FIER
//karrotrecfier.al/wp-content/uploads/2021/12/karrotrec-caushaj-fier-2.jpg

RRETH NESH

TRANSPORT I SIGURTE


Ne ofrojme sherbime te shpejta, cmime te lira, stafi i kualifikuar te rimorkimit ne Shqiperi. Jemi plotesisht te siguruar, me eksperience që nga viti 2010. Jemi te gatshem t'u pergjigjemi te gjitha nevojave tuaja emergjente te automjetit 24 ore ne dite, shtate dite ne jave.

 • Me shume se 10 vite eksperience
 • Mberrijme ne kohe te shpejte 15 minuta ose me pak
 • Cmime te arsyeshme - zero tarifa te fshehura
 • Miqesore dhe profesioniste ne sherbim
 • Te disponueshem 24 Ore Non-Stop

0+

Vite Eksperience

0+

Qytete ku Operojme

0+

Sherbime te Kryera

0+

Staf

SHERBIMET TONA

Sherbim Karrotrec Fier

Rimorkim Automjetesh

Asistence rrugore 24 ore ne 7 dite te javes kudo qe ju ndodheni per rimorkimin e automjetit tuaj, me defekt, te aksidentuar, per ceshjte te tjera transportimi.

Rimorkim Motomjete

Asistence rrugore 24 ore ne 7 dite te javes kudo qe ju ndodheni per rimorkimin e motomjetit tuaj, me defekt, te aksidentuar ose per arsye te tjera transportimi.

Abonim Vjetor

Ofrojme mundesi antaresimi ne plane te ndryshme vjetore per te gjithe sherbimet e asistences rrugore, per auto servise, per individe ose biznese te ndryshme, kudo ne Shqiperi.

Bashkohu EKIPIT TONE

TE SHPEJTE & KORREKT


Deshironi te beheni pjese e stafit tone te specialisteve te asistences rrugore ne Shqiperi , atehere dergoni te dhenat tuaja per kontakt ne formularin e meposhtem.

Apliko Tani

Preventiv Online

KERKESE PER SHERBIM


 • L.PisliKarrotrec Fier, Albania. Fast towing service
  L.Pisli
 • Alb InfoKarrotrec Fier, Trustet Towing Service.
  Alb Info
 • düssel dorfiCmime te ulta dhe sherbimi shume i mire.
  düssel dorfi

PYETJE TE SHPESHTA

Disa sqarime per sherbimet tona


Ne destinacionin e kerkuar nga klienti.
Sherbimi ofrohet brenda 15 minutave.
Sherbim me rimorkim ose duke e ngarkuar.
Operojme ne te gjithe Shqiperine. Pikat tona kryesore jane: Fier, Lushjne, Vlore, Himare, Dhermi, Llogara...
http://karrotrecfier.al/wp-content/uploads/2021/12/KARROTREC-24-ORE-FIER-740x580.jpg
Call Now Button