Sherbim me Karrotrec ne Fier

Karrotrec Caushaj Fier fron sherbim karrotreci dhe asistence rrugore 24 ore non stop gjate gjithe vitit.

Vendosja e karrotreceve ne qytete te ndryshme ben te mundur qe koha e sherbimit te jete shume e shkurter dhe te jene prane jush per ndihme cdo moment.

  1. zjxa2l

  2. k7791u

  3. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  4. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Call Now Button