Sherbim me Karrotrec ne Fier

Karrotrec Caushaj Fier fron sherbim karrotreci dhe asistence rrugore 24 ore non stop gjate gjithe vitit.

Vendosja e karrotreceve ne qytete te ndryshme ben te mundur qe koha e sherbimit te jete shume e shkurter dhe te jene prane jush per ndihme cdo moment.

Call Now Button